Chestionar

Urmatoarele intrebari stabilesc cadrul de referinta al proiectului ART t.b.c. (to be confirmed). Va rugam sa raspundeti liber, explicand pozitia voastra in legatura cu problemele mentionate, in limita unui numar de aproximativ 20 de randuri (1500 de semne).Precizati specializarea si anul din care faceti parte. Adaugati cate pagini va sunt necesare.

1. Ce cunostinte, valori, atitudini, competente creative / vocationale si sociale sunt predate la specializarea pe care o urmati in universitate?

2. Ce discipline / cursuri si seminarii credeti ca lipsesc din program? Precizati daca, in opinia voastra, cele existente sunt interdisciplinare si orientate spre contextualizarea practicii artistice.

3. Precizati daca interesele voastre se regasesc in obiectivele mentionate in textul de prezentare de pe pagina de web a universitatii si in ce masura reflecta acestea situatia din universitate.

4. Aveti obiectii si sugestii privind bibliografia ?

5. Descrieti relatia cu profesorii. Cat de liber va puteti exprima in raporturile cu acestia ?

6. Aveti profesori invitati ?

7. Ce oportunitati ofera universitatea de a colabora cu Muzeul National de Arta Contemporana, galerii si centre artistice / culturale, de stat sau independente, din oras si din tara ?

8. Ce oportunitati ofera universitatea de a vizita diverse manifestari artistice din tara sau din strainatate?

9. Exista o corespondenta intre ceea ce invatati in universitate si ceea ce vedeti in expozitiile internationale ?

10. Ce perspective aveti dupa absolvire ?

Va rugam sa adaugati date de contact (nume, e-mail, tel.). Datele servesc exclusiv selectiei pentru discutiile focus-grup. Raspunsurile la chestionar vor fi publicate fara nominalizarea participantilor. Va rugam sa trimiteti chestionarele completate pe adresele coordonatorilor de proiect simona.nastac@e-cart.ro si angelica.iacob@e-cart.ro, pana la data de 15 februarie.2006. Chestionarele completate de mana pot fi trimise prin posta, pana la aceeasi data, pe adresa: Simona Nastac, Bd. Mihai Bravu 75-83, Bl.C17, Sc.C, Ap.124, Sector 2, 021311 Bucuresti.

Cum se învata sau nu artele la

Universitatea Nationala de Arte, Bucuresti
si
Facultatea de Arte a Universitatii de Vest, Timisoara

10 - 15 februarie2006
Zece întrebari incomode despre educatia artistica


20 februarie - 10 martie 2006
Interviuri informale si discutii realiste cu studentii participanti


Mai - Iunie 2006
Lansarea studiului: brosura, website si CD


Proiectul este o initiativa a revistei în format electronic e-cart.ro
(www.e-cart.ro), în parteneriat cu grupul H.arta (Timisoara),
cu sprijinul Fundatiei Ratiu din Marea Britanie.